2010. augusztus 12., csütörtök

Jutúró krém lilahagymával és aszalt paradicsommal


Mostanában nagyon oda vagyok a juhtúróért, így készült el ez a krém is, amikor szembe találkoztam a juhtúróval a boltban, akkor jött az ötlet. Egy kicsit megspékeltem lilahagymával és a saját készítésű napon szárított paradicsomommal.

Hozzávalók: (4 fél szelt kenyérre vagy zsemlére)
10 dkg juhtúró (Brydza)
1 ek margarin
2 ek tejföl
fél fej lilahagyma
2 fél aszalt paradicsom
bors
kakukkfű

A túrót villával áttöröm, hozzáadom a margarint és a tejfölt. A hagymát és a paradicsomot nagyon apró kockákra vágom, majd a fűszerekkel együtt hozzákeverem a túrós krémhez. Kicsit hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek. Pirítóssal tálalom.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails