2012. április 3., kedd

Húsvéti ajánló és gasztroblog gyűjtőoldal

Kezdjük először is fordítva, a gasztroblog gyűjtőoldallal, ami nem is olyan régen alakult Szepykének köszönhetően, íme: http://gasztro-blogok.blogspot.com/ Bárki, aki rendelkezik bloggal és nem szerepel a listában, Szepynek jelezze. Köszönjük Szepy! ;-)

A Nők Lapja Cafe-n találtam ma egy cikket a húsvéti sonkákról, olvassátok el ITT, hasznos lehet.

Játék meghívást kaptam én is a közelgő Húsvét alkalmából egy játéka Marisztól, melyben egy Húsvéti recept-válogatást állíthatunk össze. Az én válogatásom idén egyszerű és gyorsan elkészíthető receptekből áll. (a címekre kattintva a recept is megtekinthető) Jó készülődést kívánok mindenkinek! ;-)













4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon meg vagytok elégedve ezzel a gyűjtőoldallal, pedig ez nem egyenértékű a gasztro.blog.hu-val (ami már megszünt), mert az az új bejegyzéseket hozza, amiben lehetett szemezgetni az olyanoknak mint pl én, aki nem kiváncsi az adott blogger(ek) minden megnyilvánulására, csak szemezget azok közül a receptek közül, ami felkeltette az érdeklődését.
Ez a gyüjtőblog pedig csak felsorol benneteket, de ez kit érdekel? Nyuci

Eszter írta...

Nem értem miért mondod, hogy csak felsorolás, hiszen minden blogger neve mellett ott van a legfrissebb receptje, tehát ugyanúgy tudsz szemezgetni. Senki nem mondta, hogy egyenértékű a gasztro.blog oldallal (legalábbis én ezt még sehol nem olvastam) egyszerűen én is csak örülök, hogy volt aki ezt megcsinálta és többek között Te is megnézed az oldalt, hogy lásd az aktuális új bejegyzéseket.

Unknown írta...

Nagyon jó kis sor! Szívesen megkóstolnék egy párat belőle:)

Cilee írta...

Nekem tetszik az új oldal is. Van akire ott leltem most rá.

És az ajánlott ételek igazán felkeltették a figyelmemet! Azt hiszem szemezgetek is belőle :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails