2011. december 5., hétfő

Kifőztük Karácsony 2011. adománygyűjtő akció


A Kifőztük gasztromagazin idén is megjelenteti több mint 80 ünnepi receptet tartalmazó karácsonyi adománygyűjtő számát, amelynek megvásárlásával a Velemi Camphill Gyermek Lakóotthont és a békéscsabai Degré utcai Gyermekotthont támogatja minden kedves adományozó.

Az adomány összegének nincs megszabott minimuma. Minden segítő szándékú támogató annyit adhat az újságért, amennyit képes egy ilyen jó ügyre áldozni. A legkisebb összeget is hálás szívvel köszönjük.
A velemi otthonban autista és értelmi fogyatékos gyerekek nevelése, oktatása folyik. A békéscsabai intézményben önmagukat ellátni nem tudó, többnyire mozgásképtelen, halmozottan sérült gyerekekről, fiatalokról gondoskodnak.
A gyűjtés során befolyó pénzt a SoSe Közhasznú Alapítvány kezeli, ők egyeztetnek a két szervezettel, hogy hol, mire van szükség, és vásárolják meg a kért felszereléseket, eszközöket. A teljes befolyt adományösszeg a két gyermekotthon kis lakóit fogja segíteni.

Az akció 2011. november 8-án indult és 2011. december 8-án ér véget.
Ezen időszakban várjuk az adományok beérkezését a megadott számlaszámra.
Az akció további részleteiről ITT olvashatsz a Kifőztük karácsony oldalán.

Én idén először ezzel a recepttel szeretnék hozzájárulni az akcióhoz, amit a kiadványban találhattok meg sok más finomsággal együtt.

Lazac steak Gribiche-mártással

1 megjegyzés:

Csiperke írta...

Ez igazi elegáns karácsonyi étel! Gyönyörű a fotó is!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails