2011. november 2., szerda

Hokis-jégkorongos torta



Megkeresett egy ismerősöm, hogy egy tortát szeretne jégkorongos témakörben egy 8 éves fiú születésnapjára. Ez is olyan téma volt, amitől egyből elkezdtek kattogni az agytekervényeim. Ugyanis egy jó pár évvel ezelőtt (ki sem merem írni, hogy hány éve is volt) nagyon sok időt töltöttem a jégpályán. Nagyon jó kis társaságunk volt, szinte az egész hétvégénket ott töltöttük. :-) Van egy-két maradandó emlék is a kezemen, de nem itt van a helye, hogy ezeket ecseteljem, részletezzem. Talán még az olvasóim között is van olyan, aki emlékszik ezekre a szép időkre. :-) Azt hiszem az egyik "baleset" a kezem is egy korong kergetésének a következményeképpen díszeleg a kezemen... Kis szeleburdik voltunk még akkor, de jó is volt. Azt hiszem újra ideje lesz kilátogatni a jégpályára.
Szóval szerencsére nem kellett sokat kutakodnom, hogy és mint képzeljem el ezt a témát. Nem volt nagy a torta, mindössze 10 szeletes, így nem fért rá sok történet. Megegyeztem magammal egy pályában és majdnem egy valós méretű korongra ültettem rá a figurát.
Belül tejszínes-vaníliás krémmel töltöttem meg a tortát.
Olyan nagyon szerettem készíteni, mert sok-sok jó élmény elevenedett fel közben. Köszönöm. :-)


8 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon szépet alkottál! Bele tetted szívedet lelkedet. Ügyes vagy!

Pixie Pie írta...

Tök jó lett! Nem is látszik, hogy csak 10 szeletes. :) Ezek a legjobbak, ahol lehet saját élményből meríteni.

Eszter írta...

Köszönöm Éva!

Pixie! Köszi! Pedig tudod, hogy izgultam a kis torta miatt milyen lesz majd, hogy fog mutatni. De olyan jó volt nosztalgiázni. Be is vagyok zsongva a korizásra! :-)

tejszínhab írta...

Nagyon jófej! Nálam is jégsport a téma a hétvégén, a korcsolya! Remélem sikerülni fog a torta :) Az a jó benne, hogy nem kell sok színárnyalat hozzá :)) De psszt,ez még titok :)

Bianka írta...

De aranyos feje van a hokisnak :)

marisz57 írta...

Tetszik a tortád!

egycsipet írta...

Ismét egy remekmű! :)) Nagyon klassz lett, le a kalappal. ;)

Eszter írta...

Köszönöm mindenkinek! ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails