2012. szeptember 3., hétfő

Barna-rózsaszín virágos torta


Lassan már itt van ennek a nyári hőségnek a vége (egyrészről sajnos) ami nekem ezzel azt is jelenti, hogy már nagyon-nagyon tortázhatnékom van minek után a nyáron nem is készült torta a konyhámban. Durva lenne azt mondani, hogy a nagyobb szünet után az esküvői torta volt a bemelegítés, de tulajdonképpen tényleg így volt. :-)



 Ez a rózsaszín fantázia virág az esküvői torára készülő orchideák után született. Annyira megtetszett az a massza és annyira kellett egy virág, ami készülhet belőle. Ez lett összekötve a kéréssel, hogy legkedvencebb kisboltosom kért meg, hogy készítsek tortát. Teljesen rám bízta, így egyből eszembe jutott, hogy egy ilyen virágos torta legyen!! Már régóta izgatta a fantáziámat ez a barna-rózsaszín párosítás.

Maga a torta 16 szeletesnek indult, de közben kitaláltam, hogy egy kisebb szintet is még rá kell tennem ahhoz, hogy úgy nézzen ki mint amit megálmodtam. Próbáltam egy egyszerű, nem túldíszített tortát készíteni, ahol a virágon van a hangsúly.


Annyira jó érzés volt, amikor meglátták a tortát...kaptam megint egy nagy nyakba ugrást, nagy-nagy öleléssel. Ez olyan jóóó! :-))
Maga a torta málnás-joghurtos krémmel volt töltve.

8 megjegyzés:

Erika írta...

De szép!:)

marisz57 írta...

Álomszép!!! Imádom a barna-rózsaszín párosítást!

Tortabirodalom-Orsi írta...

Eszter, ez nagyon szép lett!

Györgyi írta...

Gratulálok! Annyira letisztult, csoda szép ez a torta:)

Eszter írta...

Köszönöm szépen! :-))

Noémi írta...

Bájos és ízléses és én is nagyon-nagyon el tudnék képzelni egy ilyen tortát magamnak. Én is nagyon szeretem a barna-rózsaszín párosítást! Ügyes vagy!Puszi! :-)

Jámborné Budai Mónika írta...

Csoda széép!!!!!!!!!!!!!!

Eszter írta...

Köszi mindenkinek! Örülök, hogy nálatok is tetszést aratott! :-))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails