2011. április 15., péntek

Camambert sajtos melegszendvics (krém)


Tegnap megláttam Biankánál a camambert-es melegszendvicseket és egyből tudtam, hogy nekem is kell készítenem vacsorára. Egy krémet dobtam össze egy kis tejföllel, sajtkrémmel és sok sajttal, fűszerekkel. Hihetetlenül finom volt, hogy az olvadt camabert sajt darabkákkal találkoztunk a krémben...

Hozzávalók:
1 doboz camambert sajt
1 kisebb marék reszelt trappista sajt
2-3 evőkanál tejföl
fél tubus natúr sajtkrém (tömlős)

fehér bors

A camambert sajtot felkockázzuk (egy keveset tegyünk félre, amit majd a tetejére teszünk) és összekeverjük a tejföllel és a sajtkrémmel. Sóval, borssal ízesítjük. Annyi reszelt sajtot tegyünk hozzá, hogy legyen túl híg a krém.
A kenyerekre kenjük, majd a tetejére is teszünk a félretett camabert sajtból. Én a tetejére szórtam egy kis szárított medvehagymát is.
Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt jól rá nem olvad.

4 megjegyzés:

Bianka írta...

HŰŰŰŰ de jó lehet ez a változat is

Nelli írta...

Ennyiféle sajttól csak finom lehet!Elviszem ezt a receptet is!:-)

egycsipet írta...

Guszta! :)

OFF: képzeld, kaptam medvehagymááát! :))) Tegnap fűszervajat gyártottam belőle, holnap valami keltbe sütöm szerintem a maradékot. Fini, ízlik! Köszönöm még egyszer, hogy gondoltál rám! :))

Barbi konyhája írta...

A sok finom recepted adta a bátorságot, hogy egy játékra invitáljalak!
Kérlek nézz be hozzám!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails