2011. április 8., péntek

Medvehagymás szendvicskrém és töltött paradicsom


Még mindig medvehagyma lázban égek, így kettő az egyben recepttel jöttem. Alapötlet volt a szendvicskrém, ami olyan jól sikerült, hogy beugrott, mennyire jó lenne ezzel a krémmel még paradicsomot is megtölteni. Így egyből több ételhez felhasználható ez a "szendvicskrém".


Hozzávalók:
25 dkg félzsíros túró
80 g fokhagymás sajtkrém
1-2 evőkanál tejföl

fehér bors
kakukkfű
1-2 marék medvehagyma (ízlés szerint) apróra vágva

A túrót áttöröm és a többi hozzávalóval alaposan összekeverem. Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezem.
Érdemes egy pár órára a hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek.

Tetszőlegesen kenyérre kenhető vagy töltelékként is felhasználható.

Aki szeretne játszani -és még nem tette meg- az el ne felejtsen ITT jelentkezni!

4 megjegyzés:

egycsipet írta...

Mmm, finom lehet! Ezek a paradicsomok nagyon jól néznek ki. :))

családi tűzhely írta...

Nekem is nagyon tetszenek:)

Adela Zilahi írta...

Nagyon finom lehet, mert nagyon jol neznek ki!

Névtelen írta...

Eszti, nagyon ügyes és kreatív vagy! CSak így tovább!!
Üdv Anita

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails