2013. október 21., hétfő

Angry Birds torta Bogó 5. születésnapjára és tortázós visszatekintés, avagy a kezdetek.


 
 
5 éves lett a mi nagyfiunk. :-) Nagyon nagy kedvence mostanában az Angry Birds, így az otthoni szülinapjára ez volt a meglepi torta. Mit mondjak, nem volt egyszerű titokban tartani, hogy milyen torta lesz, mert csak annyit tudott, hogy neki készül a torta. A hűtőben egy barikádot kellett a torta köré vonni.(és a tortát is 3 másodperc alatt lefotózni :-) ) De nagyon aranyos volt, mert nem is akarta meglesni, örült a meglepetésnek! :-)))


Eszembe jutott, miközben készítettem Bogónak a tortát, hogy ez a tortázós őrületem az Ő 1. születésnapjával indult. Akkor egy katicabogár torta készült és a lehető összes hibát elkövettem a készítés közben, pedig nem is bevonatos tortát készítettem. :-)
A 2. születésnapjára sem sikerült még bevonatos tortát varázsonom... :-D bármennyire is szerettem volna, "a torta nem úgy akarta" és összeesküdött ellenem minden. De nem adtam fel és igyekeztem aztán mindent beleadni. Végül szenvedély lett belőle és időröl időre igyekeztem venni az akadályokat. Végül aztán sok-sok tortát készíthettem el és így mondhatni, 5 év távlatával már néha győzedelmeskedek a bevonó felett én is. :-)))
Szóval ezt a tortát, ilyen visszaemlékezős hangulatban "töltöttem" és az én drága nagyfiamnak ezért a torta szeretetért, ezért a hobbyért IS köszöntete mondhatok!

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jééé, tényleg. Még most ünnepeltük a verdás szülinapot. :) Így képeken keresztül is jól néz ki a torta. És élőben finom is volt. :O

Okki írta...

Nagyon boldog születésnapot Kisfiadnak! :) Isten éltesse sokáig!
Szép tortát kapott szülinapjára. :)

M@rti írta...

Boldog szulinapot! (Nalam is a gyerek "tehet rola") :-)

teller-cake írta...

Micsoda szülinapi torta, micsoda fejlődési görbe! :) Isten éltesse a kisfiadat és Téged is sokáig! :)))

marisz57 írta...

Sok boldog szülinapot érjen a kisfiad, sok az anyukája által készített szép és finom tortával!

Eszter írta...

Köszönöm, köszönjük szépen mindenkinek! Nagyon kedvesek vagytok!

Éva írta...

Jó hogy rátaláltam erre a tortádra! Már készülök szeptemberben lesz unokám 5 éves és neki is kedvence! A torta kivitelezésének leírását nem találom vagy ezt nem osztod meg? Azért röviden a kedvemért nem írnád meg nekem ha van egy kis időd? dobany.eva@freemail.hu címre amit előre is köszönök!Üdv

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails