2011. augusztus 29., hétfő

Micimackós torta



Örökmozgó Boti nagyfiúnak készült ez a Micimackós torta. Igazából még ez is a nyár középén lett volna aktuális, de csak most jutottam el idáig, hogy posztoljam.
Még a mai napig olyan furcsa (persze jó értelemben), hogy azok az emberek, akikkel együtt nőttem szinte fel, már családosak, gyerkőcöt várnak vagy éppen nevelgetik már Őket. Fura, hogy még tizen évvel ezelőtt (még leírni is furcsa) együtt koptattuk az iskola padot, most meg a gyermekékek az 1. születésnapjára készítek tortát. :-) Szuper jó és örülök, hogy egyre többen "állnak be a sorba". :-)
Boti nagy Micimackó fan és a labdékért is odavan, így kapott helyett -apuka kérésére- egy focilabda is a mézescsupor és Micimackó mellett a tortán. Éreztem én, hogy mondanom kell, ez nem az én ötletem volt, mert anyukának is meglepi volt a focilabda és vicces volt, mert mondta, hogy nem is értette miért van labda is Micimackó mellett. :-)
Belül vaníliás piskóta lapult, csokoládékrémes töltelékkel, banán karikákkal.
A nyár egyik igen meleg napján készült a torta, nem mondom, hogy egyszerű menet volt... Nagyon szeretek visszajelzéseket kapni a tortáról, hogy mennyire ízlett, mennyire tetszett, de amikor fotókat is kapok... :-) na meg engedélyt, hogy közzétegyem. :-))) nagyon örülök!


11 megjegyzés:

Petra írta...

Csodaszép! A micimackó figura is nagyon jól sikerült. Az ünnepelt nagyon édes. :)))

Pixie Pie írta...

Nagyon aranyos lett! :)

Adela Zilahi írta...

Nagyon szep lett, nagyon aranyos az unnepelt!

giovanna írta...

looks great!

Eszter írta...

Köszönöm szépen! :-)

Bianka írta...

Nagyon aranyos

Nudleee írta...

De ügyes vagy! Nagyon szép lett! Olyan vidám színei vannak!

M@rti írta...

Nagyon aranyos lett! A "mesterhármas"-ból ketten összebeszéltetek Micimackóilag? (Gabinál még nem jártam, de lehet, hogy nála is "Ő" (a MM) van?

Eszter írta...

Köszönöm!

M@rti! Micimackóba nem beszéltünk össze. ;-)

Limara írta...

Csodaszép!:)

Eszter írta...

Köszönöm Limara!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails