2012. november 16., péntek

Zöld színátmenetes, nagy virágos torta



A fatörzs torta folytatása ez a zöld virágos torta. Mint azt az előző tortánál is említettem, más-más témák köré szerettük volna a tortákat varázsolni. Erre a tortára úgy esett a választás, hogy az Ünnepelt kedvenc színe a zöld. Itt szabad kezet kértem :-) és kaptam is a készítésnél, tehát egyedül a színében egyeztünk meg.
Ezt a szép zöld színt úgy álmodtam meg a tortán, hogy ne legyen se nagyon erős se nagyon túlzás, így színátmenetesben valósítottam meg. Nem akartam itt sem túldíszíteni (milyen érdekes, hogy ezt általában leírom az utóbbi időben a tortáknál...lehet, hogy már legközelebb meg sem fogom említeni, mert már úgyis tudjátok, hogy ritkán szeretem túldíszíteni a tortákat :-) ) és ezért arra gondoltam, hogy egy hatalmas méretű virág lesz a fő dísze a tortának. Volt már egyszer-kétszer próbálkozásom hasonló virággal, például ennél a barna-rózsaszín virágos tortánál. Nagyon és egyre jobban tetszik ez a stílusirányzat és igyekszem is gyakorolni (mert van még mit). Remélem lesz lehetőségem sok-sok hasonló stílusú tortát készíteni mert tele vagyok ötletekkel. ;-)
A virágot egy pár nappal előbb elkészítettem és egy percig sem gondolkoztam azon miután elkészült, hogy még milyen "extra" kellene a tortára. Így amikor felkerült rá a virág, akkor ez tényleg megerősített benne. Csak egy pár darab kis kristállyal egészítettem ki, amivel szerintem teljes lett az összhang.
Nagy-nagy kedvencem lett ez a torta! Az aktuális kedvenc. :-)) Remélem Nektek is tetszeni fog.




2 megjegyzés:

María írta...

Nekem nagyon tetszik!!

Pixie Pie írta...

Nagyon elegáns lett!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails