2013. január 7., hétfő

Ekrü-barna festett torta orchideával
Azt vettem észre, hogy az képzeletbeli dobogóm első három lépcsőfokán a festett tortáim állnak, az orchideákkal kézen fogva. :-) Ennek nagyon örülök! Ugyanis pozitív visszajelzés, abból is leszűrve, hogy egyre többen szeretnétek ilyen tortát.
Nem tagadom, nagyon szeretem a festett tortákat készíteni. Igyekszem azért nem mindig egyforma tortát készíteni, nem szeretném ha az összes hasonlítana egymásra, mindig valami "kicsit újat" szeretnék, hogy senkinek ne legyen még véletlenül se unalmas.


Ennél a tortánál is csak az volt a kérés, hogy barnás színvilágban festett torta legyen és orchideás, a többit rám bízták. Így álmodtam meg ezt az ekrü tortát egy eljegyzéshez, amihez oroszkrém tölteléket választottak. 
Nagyon-nagyon szerettem, remélem Nektek is tetszeni fog!
Próbálkoztam a fotózáskor más hátteret használni, a két végletben - feketével és a fehérrel- készíteni a fotókat. Az volt az érzésem visszanézve a fotókat, mintha két torta lenne. Egészen más hangulata lett a képeknek. 
16 megjegyzés:

Pixie Pie írta...

Eszter, ez valami csodálatos lett! A festés és az összhang is szuper, nem is beszélve a profi munkáról. Én nagyon ellenzem a selyemszalag használatát, de Neked még ezt is elnézem. ;)

Eszter írta...

Köszönöm Pixie! Örülök, hogy ezt mondod! ;-) Főleg Te és főleg ilyeneket! :-)
Tudod, én sem szerettem sokáig a szalagokat a tortákon, de rá kellett jönnöm, hogy vannak torták, amikhez szerintem illenek.

Tortabirodalom-Orsi írta...

Eszter, ez fantasztikus lett! Nekem a fekete háttérrel jobban tetszik :)

Eszter írta...

Köszönöm Orsi! Kíváncsi voltam a reakciókra, de szinte mindenkinek más háttérrel tetszik. :-) Mást mutat mind a kettővel, igaz? :-)

teller-cake írta...

Gyönyörűségesen szép lett! És tényleg mennyire másképp mutat a sötét háttér előtt!

Eszter írta...

teller-cake! Köszönöm szépen! :-)

Millye írta...

Gyönyörű :) Nekem a fekete hátérrel jobban bejön :) Stencil sablonnal készítetted és airbrush-al fújtad le vagy kézzel festetted?

Eszter írta...

Köszi Millye! ;-) Kézzel festettem.

Picu írta...

Nagyon szép lett! Visszafogottan elegáns. Nekem is fekete háttérrel jön be inkább :) de mind1 mert a torta mindkettő előtt gyönyörű!

egy pici írta...

Mese szép!!

M@rti írta...

HIBÁTLAN!!! :-)

marisz57 írta...

Álomszép!
Igen, a háttér sokat tud rontani, vagy javítani egy kép hangulatán. Nekem a fekete hátterű tetszik jobban.

Eszter írta...

Picu, egy pici, M@rti, marisz! Köszönöm szépen Nektek is,örülök nagyon! :-)
Köszönöm azt is, hogy megírtátok, melyik háttérrel mutat jobban a torta! ;-)

Gabriella írta...

Egyszerűen gyönyörű Eszter!! :)

Eszter írta...

Köszönöm Gabriella! ;-)

Pusyca írta...

Szia Eszter!
Csodálatosak a tortáid! Láttam már pár munkádat a barátaid oldalán, de most belestem Hozzád is, és csak ámulok! Nagyon szépen festesz, ezért is nagyon irigyellek! :)
Tökéletesek az esküvői tortáid! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails