2010. június 27., vasárnap
Kéksajt mártás
Ezt a receptet egy újságban találtam, de változtattam rajta. Az egyik kedvenc receptem, megunhatatlan számomra.
Hozzávalók:
15 dkg kéksajt
2 szál újhagyma
2 ek margarin
5 dkg natúr sajtkrém
2-3 ek tejföl
só
fehérbors
kakukkfű
A hagymát apróra vágom. A kéksajtot villával jól szétnyomkodom és a többi hozzávalóval krémesre keverem. Hűtőbe teszem 1-2 órára, hogy az ízek jól összeérjenek, majd pirítóssal tálalom.
Címkék:
30 perces ételek,
Előétel,
Mártogatós,
Sajt,
Szendvicskrém,
Vendégváró
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése