2010. szeptember 15., szerda
Tonhalas kukoricás saláta
Ez egy olyan recept, ami magában, akár húsok mellé vagy kennyérre kenve (mi másra, mint pirítósra :-) ) is ehető, de stílusosan a saláta nevet kapta. Jól behűtve a legjobb fogyasztani.
Hozzávalók:
1 tonhal konzerv
1 kukorica konzerv
1 kisebb fej lilahagma
tejföl
majonéz
só
pár csepp citromlé
A tonhalat összetörjük, majd összekeverjük a lecsepegtetett kukoricával és a nagyon apróra vágott lilahagymával. Pár csepp citromlével és sóval ízesítjük.
A tejföl és a majonéz is hozzá kerül, ezekből ízlés szerinti mennyiséget tegyünk bele. Én például jobban szeretem, ha kicsit tejfölösebb, de ettől fogva egy kicsit folyósabb is az állaga.
Tegyük hűtőbe egy kis időre, hogy összeérjenek az ízek.
Címkék:
30 perces ételek,
Hal,
Kukorica,
Saláta,
Szendvicskrém
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése