2010. augusztus 26., csütörtök
Ruccolás mozzarella saláta
A meleg nyári napokon sokszor nem is nagyon kívánunk mást, mint egy finom salátát. Nálunk itthon azért jó, ha kicsit tartalmasabb is egy saláta azért. Ez egy pont ilyen étel. A ruccola az, ami igazán feldobja ezt a finom salátát.
Hozzávalók: (2 főre)
1-1 marék ruccola
6 szelet bacon
12 db mini mozzarella
10 szem koktél paradicsom félbevágva
olívaolaj a sütéshez
A bacon szeleteket félbe vágom, majd ezekbe becsomagolom a mozzarella golyókat. Kevés olívaolajon egy serpenyőben megsütöm őket, majd a legvégén hozzáadom a paradicsomot is. Annyi ideig sütöm már csak ekkor, amíg a paradicsom át nem melegszik.
Ruccolával megágyazok a tányéron a baconbe tekert sajtoknak és a paradicsomnak, majd rászedem őket és meglocsolom a serpenyőben visszamaradt lével, amit a sajt és a paradicsom engedett.
Címkék:
30 perces ételek,
Mustár,
Paradicsom,
Sajt,
Saláta,
Zöldséges
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése