2010. november 14., vasárnap
Tojásrántotta pirított kolbásszal és zöldhagymával
Egy egyszerű tojásrántottát is fel lehet dobni egy kis kolbásszal, amit zöldhagymával együtt pirítunk meg. Izgalmasabb szerintem ha nem keverjük össze a tojással, hanem a tetejére tesszük és úgy tálaljuk.
Hozzávalók:
tojás
kolbász
zöldhagyma
só
bors
A kolbászt felkarikázzuk és egy teflon serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalát. Kiszedjük őket, majd a karikára vágott zöldhagymát is megfuttatjuk a serpenyőben. Ha elkészült, akkor ezt is kiszedjük és mehet a serpenyőbe a felvert tojás is, amiből a szokásos módon elkészítjük a rántottát és ízesítjük.
Tányérra szedjük a tojást, majd a tetejére halmozzuk az összekevert kolbászt és hagymát.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése