Oldalak

2010. november 14., vasárnap

Tojásrántotta pirított kolbásszal és zöldhagymával


Egy egyszerű tojásrántottát is fel lehet dobni egy kis kolbásszal, amit zöldhagymával együtt pirítunk meg. Izgalmasabb szerintem ha nem keverjük össze a tojással, hanem a tetejére tesszük és úgy tálaljuk.

Hozzávalók:
tojás
kolbász
zöldhagyma

bors

A kolbászt felkarikázzuk és egy teflon serpenyőben megpirítjuk mindkét oldalát. Kiszedjük őket, majd a karikára vágott zöldhagymát is megfuttatjuk a serpenyőben. Ha elkészült, akkor ezt is kiszedjük és mehet a serpenyőbe a felvert tojás is, amiből a szokásos módon elkészítjük a rántottát és ízesítjük.
Tányérra szedjük a tojást, majd a tetejére halmozzuk az összekevert kolbászt és hagymát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése