Szerettem ezt a tortát amellett, hogy sok-sok apró részlete van, talán pont ezért. Imádom ilyenkor az elkészült művet aztán körbefotózni és nézegetni őket. Olyan jó érzés, amikor elkészülök vele, akkor rendszeresen megyek a hűtőhöz és ezerszer megnézem.
Most ötvöztem a múltkori búváros tortánál alkalmazott hidegzselét is, mint vizet. Továbbra is tetszik, remélem Nektek is!?
Belül tejszínes-vaníliás krémmel töltöttem meg a tortát.
3 megjegyzés:
nekem nagyon tetszik! hideg zselét már én is rég óta szeretnék venni. nem tudom, eddig miért nem használtam még...
Ja, és képzeld, létezik olyan festékszóró gép, amivel egy fajta zselét ki lehet fújni még folyékony állapotban. a gép egyenletes hőmérsékleten tartja a zselét, ami nem dermed meg. Azt színesen kipróbálnám még!
Ez gyönyörű!
Nagyon szép lett a tortád!
Légyszíves, nézz be hozzám, egy játékra szeretnélek invitálni.
Megjegyzés küldése