2010. november 4., csütörtök
Fehércsokis puncs (alkoholmentes)
A téli sétáink alkalmával elmaradhatatlan, hogy betérjek a kedvenc cukrászdámba, amikor előtte elsétálunk, hogy kérjek egy "rózsaszínű" puncsot. A hideg közeledtével gondoltam megpróbálom én is elkészíteni ezt a nagy kedvencemet (hogy csak ezért ne kelljen mindig kidugni az itthoni melegből az orromat)-előre gondolva. Elsőre sikerült a legnagyobb örömömre és pont olyan ízű lett, mint a nagy kedvenc! :-)
Hozzávalók: (1 adaghoz)
2 dl tej
8 kis kocka fehércsoki (Milka)
2-3 tk málnaszörp
egy pár csepp rum aroma
tejszínhab
A tejet felmelegítjük, majd felolvasztjuk benne a csokit. Ha kicsit kihűlt, akkor hozzákeverjük a málnaszörpöt és a rum aromát.
Pohárba töltjük és tejszínhabbal koronázzuk meg.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Jól hangzik, a lánykáim biztosan odáig lennének érte! :)
Ezt én is ki fogom próbálni! Nagyon szeretem a puncsot!
Megjegyzés küldése