A medvehagyma őrületemmel karöltve jött a juhtúró őrület is. Talán azért, mert irtó jól passzolnak egymáshoz? Szerintem így van. Próbáljátok ki Ti is! ;-)
Hozzávalók:
juhtúró
tejföl
medvehagyma
Mindössze csak annyi dolgunk van, hogy a juhtúrót (attól függően, hogy milyen állaga van) kikeverjük egy kevés tejföllel - lazítjuk egy kicsit vele.
A medvehagymát megmossuk és nagyon apróra vágjuk majd a juhtúrós krémhez keverjük és már fogyaszthatjuk is.
Pirítósra vagy friss kenyérre kenve is nagyon finom, de kitűnő töltelék is lehet belőle. (akár paradicsomba, sonkatekercsbe, stb.)
Hogy nekem miért nincs medvehagymám?:)
VálaszTörlésamúgy kipróbálta a medvehagymás tekercsedet, kicsit másképp medvehagyma nélkül, nagyon jó lett:)
Nem is árulnak felétek sehol medvehagymát?
VálaszTörlésA tekercs egy csomó minden mással is nagyon finom. Akár spenóttal vagy rukkolával, de sajttal-sonkáva is kiváló.
isteni finom lett! koszonom a receptet!
VálaszTörlésNagyon örülök, hogy ízlett és köszönöm a visszajelzést! ;-)
VálaszTörlés