Oldalak
▼
2011. április 8., péntek
Medvehagymás szendvicskrém és töltött paradicsom
Még mindig medvehagyma lázban égek, így kettő az egyben recepttel jöttem. Alapötlet volt a szendvicskrém, ami olyan jól sikerült, hogy beugrott, mennyire jó lenne ezzel a krémmel még paradicsomot is megtölteni. Így egyből több ételhez felhasználható ez a "szendvicskrém".
Hozzávalók:
25 dkg félzsíros túró
80 g fokhagymás sajtkrém
1-2 evőkanál tejföl
só
fehér bors
kakukkfű
1-2 marék medvehagyma (ízlés szerint) apróra vágva
A túrót áttöröm és a többi hozzávalóval alaposan összekeverem. Sóval, borssal és kakukkfűvel fűszerezem.
Érdemes egy pár órára a hűtőbe tenni, hogy összeérjenek az ízek.
Tetszőlegesen kenyérre kenhető vagy töltelékként is felhasználható.
Aki szeretne játszani -és még nem tette meg- az el ne felejtsen ITT jelentkezni!
Mmm, finom lehet! Ezek a paradicsomok nagyon jól néznek ki. :))
VálaszTörlésNekem is nagyon tetszenek:)
VálaszTörlésNagyon finom lehet, mert nagyon jol neznek ki!
VálaszTörlésEszti, nagyon ügyes és kreatív vagy! CSak így tovább!!
VálaszTörlésÜdv Anita