Oldalak
▼
2011. április 15., péntek
Camambert sajtos melegszendvics (krém)
Tegnap megláttam Biankánál a camambert-es melegszendvicseket és egyből tudtam, hogy nekem is kell készítenem vacsorára. Egy krémet dobtam össze egy kis tejföllel, sajtkrémmel és sok sajttal, fűszerekkel. Hihetetlenül finom volt, hogy az olvadt camabert sajt darabkákkal találkoztunk a krémben...
Hozzávalók:
1 doboz camambert sajt
1 kisebb marék reszelt trappista sajt
2-3 evőkanál tejföl
fél tubus natúr sajtkrém (tömlős)
só
fehér bors
A camambert sajtot felkockázzuk (egy keveset tegyünk félre, amit majd a tetejére teszünk) és összekeverjük a tejföllel és a sajtkrémmel. Sóval, borssal ízesítjük. Annyi reszelt sajtot tegyünk hozzá, hogy legyen túl híg a krém.
A kenyerekre kenjük, majd a tetejére is teszünk a félretett camabert sajtból. Én a tetejére szórtam egy kis szárított medvehagymát is.
Forró sütőben addig sütjük, amíg a sajt jól rá nem olvad.
HŰŰŰŰ de jó lehet ez a változat is
VálaszTörlésEnnyiféle sajttól csak finom lehet!Elviszem ezt a receptet is!:-)
VálaszTörlésGuszta! :)
VálaszTörlésOFF: képzeld, kaptam medvehagymááát! :))) Tegnap fűszervajat gyártottam belőle, holnap valami keltbe sütöm szerintem a maradékot. Fini, ízlik! Köszönöm még egyszer, hogy gondoltál rám! :))
A sok finom recepted adta a bátorságot, hogy egy játékra invitáljalak!
VálaszTörlésKérlek nézz be hozzám!