Oldalak

2010. július 14., szerda

Camambert sajtos mártogatós


Ez a Brie sajtos mártogatósnak lett az igazi párja. Találtam ugyanis egy nagyon finom Camabert sajtot. Szeretem azokat, amik igazán puhák, krémesek. De magyar gyártmány nem nagyon van ilyen, így megörültem amikor megláttam az egyik bolt polcán, ugyanis a másik kedvencemet ritkán kapni csak. A pultban kapható sajtokat meg sajnálom krémnek elkészíteni. Azoknak a módja, hogy egy finom bor mellett elfalatozzuk.

Hozzávalók:
1 doboz lágy Camambert sajt
5 dkg natúr sajtkrém
1-2 ek tejföl

bors
egy csipet kakukkfű
fél fej lilahagyma
1 gerezd fokhagyma

A sajtot villával szétnyomkodom, majd az apróra vágott hagymákkal és a többi hozzával együtt jól összekeverem.
Hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek, majd pirítóssal tálalom.

1 megjegyzés: